Donderdagavond groep NIEUW!!!


Het is weer tijd om te dansen!

Het Mag en Kan weer!

Doe je mee?

 

NIEUW   Donderdag 8 oktober 2020 start in Enschede een wekelijkse Biodanza-groep.

In de eerste10 aaneengesloten lessen proeven, ontdekken en beleven wat  Biodanza met jou doet. Heb je na deze aanbieding “de smaak te pakken “dan kan je blijven dansen.

Biodanza is een geschikte dansmethode om frustratie en stress van alles wat je bezighoudt van je af te schudden! Je  innerlijk te bevrijden van al die Niet-regels van de afgelopen maanden.

Daarom nodig ik je uit deze dansvorm te onderzoeken en te ervaren wat beweging en muziek met jou doet. Danservaring is niet nodig en zeker geen aangeleerde pasjes. We dansen op allerlei soorten muziekstijlen die elk in combinatie met de dans een andere ervaring teweeg brengt. Volg de muziek en de uitnodiging om alleen, met een ander of met een groepje te dansen.

Zak uit je hoofd en geniet van de beweging in het NU!

Het effect van Biodanza  is bij een ieder uniek.  Je reguleert stress, krijgt innerlijke meer ruimte en ervaart meer ontspanning,
Het kan zijn dat je meer Inspiratie en meer zelfvertrouwen ervaart; dat je duidelijker je  grenzen voelt en stelt en bovenal dat je meer plezier in je leven ervaart.
Wil je meer weten over Biodanza  ga dan naar de ► Biodanza pagina.

Hoe is de lesopbouw?
In deze lessen  ligt het accent op vitaliteit,  ontspanning en plezier. De lessen hebben een duidelijke opbouw. Gaandeweg raak je meer vertrouwd met deze dansvorm en op een natuurlijke manier gaan we steeds wat verder en kan de ervaring zich meer verdiepen.

Voor wie  : Iedereen vanaf 18 jaar
Wanneer
: Wekelijks, start donderdagavond 8 oktober 2020 m.u.v. 15 oktober herfstvakantie
Tijdstip    :  Donderdagavond van 20.00  tot 21.30 uur. De deur is open vanaf 19.45 uur
Kosten     :  een aanbieding van € 120,=   voor  de  eerste 10 aaneengesloten lessen
Waar         : Yogacentrum de Bron, De Klomp 120-101,7511 DJ Enschede, gratis parkeren

INFORMATIE / AANMELDEN      ► Jeannette Kleine Wiecherink

Lukt het je niet op de donderdagavond  te dansen en wel op de dinsdagavond. Deze bestaande groep  gaat op dinsdag  20 oktober 2020 open voor nieuwe mensen met of zonder ervaring. Hiervan zijn de kosten €140 per 10 lessen omdat deze les langer duurt.

Overige
Draag kleding die lekker zit eventueel in laagjes. Een  extra T-shirt om tijdens de les te wisselen  en een handdoek  is fijn als je erg transpireert. We dansen bij voorkeur op blote voeten of anders op dansschoentjes of op antislip-sokken.
Verder neem je eigen kussentje of dekentje mee om op te zitten en  zo ook je eigen flesje water dit n.a.v. de RIVM maatregelen die wij in acht nemen.