De dinsdagavondgroep


Deze groep bestaat sinds 2016 met  inmiddels ervaren dansers en begint na de zomerstop weer op 24 augustus ’21.  Mensen met Biodanza ervaring zijn altijd welkom!

Een keer per jaar, na de zomerstop staat de deur open  voor nieuwkomers zodat zij  kunnen onderzoeken of Biodanza bij hen past.

7 september ’21  start de actie voor nieuwkomers  met een speciale aanbieding:  De eerste 5 aaneengesloten  introductielessen voor 65 euro. Heb je de smaak te pakken dan kan je blijven dans en voor de standaard tarieven.

Werkwijze.
Bij het instromen van nieuwe mensen ligt het accent  van de lessen op vitaliteit, op ontspanning en op plezier.  Gaandeweg raken nieuwkomers meer vertrouwd met deze dansvorm en met de groep.  Op een natuurlijke manier gaan we  steeds verder door het verschuiven van de accenten binnen de 5 lijnen van Biodanza en kan de ervaring zich verdiepen. Iedere keer opnieuw!

Verloop van een wekelijkse Biodanza-avond
We starten met een korte introductie waarin we even samenzijn en dingen kunnen delen. De lessen hebben altijd  een duidelijke opbouw. De dans begint met de openingscirkel en wordt afgerond met een eindcirkel. En daar tussenin bestaat de les uit drie delen. In het eerste deel komen actieve dansen met veel ritme en beweging. In het tweede deel van de les dansen we rustige oefeningen zodat we kunnen ontspannen. Tenslotte in het derde deel gaan we weer iets activeren om daarna weer alert naar huis te kunnen.

Na de les ben je vrij om te doen wat goed voor je is. Dat kan zijn meteen naar huis of nog een kop thee. Zwijgend of niet.  Onderzoek wat  past bij jou, elke keer opnieuw! Zolang het Covid-19 regelement van de RIVM aan de orde is houden we daaraan.

Wil je meer weten over Biodanza en de effecten, ga dan naar :
Biodanza pagina             Praktische informatie             Ervaringen van de dansers

dansenmethartenziel-3