De vaste dinsdagavondgroep


De vaste wekelijkse dinsdagavond groep  startte in 2016 waarbij in het begin het accent lag op vitaliteit, op ontspanning en op plezier. De lessen hebben een duidelijke opbouw. Gaandeweg raak je meer vertrouwd met deze dansvorm en op een natuurlijke manier gaan we steeds wat verder door het verschuiven van de accenten binnen de 5 lijnen van Biodanza en kan de ervaring zich verdiepen. Iedere keer opnieuw!

Wekelijks starten we met een korte introductie waarin we even samenzijn en dingen kunnen delen. De dans begint met de openingscirkel en wordt afgerond met een eindcirkel. En daar tussenin bestaat de les uit drie delen. In het eerste deel komen actieve dansen met veel ritme en beweging. In het tweede deel van de les dansen we rustige oefeningen zodat we kunnen ontspannen. Tenslotte in het derde deel gaan we weer iets activeren om daarna weer alert naar huis te kunnen.

Na de les ben je vrij om te doen wat goed voor je is. Dat kan zijn meteen naar huis of nog een kop thee. Zwijgend of niet.  Onderzoek wat  past bij jou, elke keer opnieuw!

Wil je meer weten over Biodanza en de effecten, ga dan naar :
Biodanza pagina             Praktische informatie             Ervaringen van de dansers

dansenmethartenziel-3