Jeannette


Ik ben Jeannette Kleine Wiecherink en afgestudeerd op 25 november 2017 aan de Biodanza opleiding Utrecht o.l.v. Merijn Oudheusden.Inmiddels heb ik ook de Internationale Didactische training voor Biodanzadocenten afgerond.

In 2005 hoorde ik voor het eerst over Biodanza. Ik was op zoek naar mijzelf en had al vele wegen bewandeld maar nog niet de weg van de dans. De uitleg over Biodanza raakte mij. Wat mij vooral aansprak was dat ik niet hoefde te praten of te denken. Dat ik op mijn eigen manier kon dansen en mezelf helemaal mocht uitdrukken zoals ik me op dat moment voelde. Ik danste een proefles en ik was meteen “verkocht”. Dit was wat ik nodig had! Biodanza opende mijn hart en leerde mij dat ik volop van het leven kan en mag genieten. En ik wist  toen al,  ik blijf mijn leven lang  dansen. “Ja… mijn eigen levensdans”.

Vanaf 2005 begon mijn reis in Biodanzawereld. Gegrepen door het effect  heb ik inmiddels veel danservaring opgedaan  zoals:
7 jaar in een wekelijkse groep waarbij 3 maanden in een weekgroep in Brussel, daarnaast ter verdieping in jaargroepen en
vele specifieke Biodanza dansdagen en meerdaagse workshops in het binnen- en buitenland.
5 jaar, tot juni 2016, assisteerde ik wekelijks  bij een ervaren Biodanzagroep in Enschede.
Sinds mei 2014 doe ik datzelfde nog steeds bij een tweede, toen een  Biodanzagroep voor beginners ook in Enschede.
Voor een volledig dansoverzicht zie onder Jeannette  Dans-CV

Begin september 2016 startte ik mijn eigen wekelijkse groep in Enschede.

Foto1_300x300

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren