START – Nieuw seizoen – 5 september 2023

Wil jij proeven wat Biodanza met jou doet?


Maak dan gebruik van deze september aanbieding!
Speciaal voor nieuwkomers 4 aaneengesloten lessen voor €60.

Het nieuwe seizoen begint weer op 5 september 2023.

Dansend op verschillende muziekstijlen, samen of alleen, zonder aangeleerde pasjes, zonder te praten, zonder danservaring. Met plezier ont-stressen en met meer rust in je hoofd.
Nieuwkomers  kunnen onderzoeken of Biodanza bij hen past. Voor meer praktische informatie over waar, wanneer en hoeveel het kost    ga naar praktische info

Heb je de smaak te pakken dan kan je blijven en dansen voor de standaard tarieven.

Werkwijze.
Bij het instromen ligt het accent  van de lessen op vitaliteit, ontspanning en plezier.  Gaandeweg raak je meer vertrouwd met deze dansvorm en met de groep.  Op een natuurlijke manier gaan we  steeds verder door het verschuiven van de accenten binnen de 5 lijnen van Biodanza en kan de ervaring zich verdiepen. Iedere keer opnieuw!

Wat zijn die 5 lijnen in Biodanza? Voor meer informatie Rolando Toro

Verloop van een wekelijkse Biodanza-avond
We starten met een korte introductie waarin we even samenzijn en ervaringen kunnen delen.

De  les (vivencia) heeft altijd een duidelijke opbouw. De les begint met de openingscirkel en wordt afgerond met een eindcirkel. Daar tussenin bestaat de les uit drie delen.  Het eerste deel bestaat uit actieve dansen met veel ritme en beweging. Dan via een overgang van dansen naar het tweede gedeelte met rustige oefeningen zodat we kunnen ontspannen. Tenslotte in het derde deel gaan we weer iets activeren om daarna weer alert naar huis te kunnen.

Na de les ben je vrij om te doen wat goed voor je is. Dat kan zijn meteen naar huis of nog een kop thee. Zwijgend of niet.  Onderzoek wat  past bij jou, elke keer opnieuw!